Volg Tafel-design op Pinterest Volg Tafel-design op Twitter Volg Tafel-design op Facebook
Uitgebreid zoeken Tafel-design.nl: de webwinkel voor je design tafel en design stoelen. :: Demontabele tafel
 

Winkel adres:
Insulindestraat 112
3038 JC Rotterdam
tel. 010 7861609

Fabrikanten
Ahrend at home
Bedeaux
Hans Hansen
Humade
Kluskens
Ngispen

Overzicht alle fabrikanten

Informatie
Over ons
Reviews
Algemene Voorwaarden
Informatie bestelwijze
Verzenden en afleveren
Pers info
In de pers
Onderhouds info massief hout
Sitemap

Demontabele tafel
Demontabel komt van het franse woord démontable en betekent uitneembaar. 
Een demontabele verbinding is een verbinding waarbij je de onderdelen van de constructie uit elkaar kunt halen zonder ze te beschadigen. Voor het maken van zo ‘n verbinding worden vaak sluitingen, schroeven, moeren en bouten gebruikt.

Demontabele design tafel

Een tafel die met een demontabele verbinding in elkaar is gezet kun je op eenvoudige wijze in elkaar en weer uit elkaar halen. Door middel van het vastdraaien van een paar schroeven, kan iedereen gemakkelijk de tafel monteren en demonteren. Een mooi voorbeeld van een demontabele tafel is de Kataba tafel. Door middel van een ingenieus kliksysteem zijn de poten op een gemakkelijke wijze van het tafelblad los te klikken, wat het verplaatsen van de tafel eenvoudig maakt. Dit bespaart een hoop tijd en moeite. Ook het POET bureautje is demontabel. Dit bureautje zet je in een handomdraai in elkaar, er komt geen gereedschap aan te pas, ambachtelijk vakmanschap.
Nog een mooi voorbeeld is de Clamp a leg tafel ontworpen door Jorre van Ast. Ook deze tafel is demontabel. Clamp a leg gebruikt minder materiaal dan een normale schraag en is makkelijk te bevestigen, te transporteren en op te bergen. De tafelpoten worden als een set van vier stuks geleverd en kunnen aan elk oppervlak bevestigd worden.
Een demontabele tafel is praktisch bij bijvoorbeeld een inhuizing of verhuizing waarbij je te maken hebt met een smalle trap of entree.

Kiest u voor gemak? Kies dan voor een demontabele tafel bij Tafel-Design!


 
79 gebruikers online
© Tafel-design.nl 2017
mkbOK keurmerk