Volg Tafel-design op Pinterest Volg Tafel-design op Twitter Volg Tafel-design op Facebook
Uitgebreid zoeken Tafel-design.nl: de webwinkel voor je design tafel en design stoelen. :: Design kinder tafeltje en stoeltjes
 

Winkel adres:
Insulindestraat 112
3038 JC Rotterdam
tel. 010 7861609

Fabrikanten
Ahrend at home
Bedeaux
Hans Hansen
Humade
Kluskens
Ngispen

Overzicht alle fabrikanten

Informatie
Over ons
Reviews
Algemene Voorwaarden
Informatie bestelwijze
Verzenden en afleveren
Pers info
In de pers
Onderhouds info massief hout
Sitemap

Design kinder tafeltje en stoeltjes

Onmisbaar in elke kinderkamer, een mooi kinder tafeltje of kinderstoeltje. Het kinder tafeltje of kinder stoeltje staat meestal in een hoekje van de woonkamer of op de kinderkamer. Zou het niet leuk zijn als het kindertafeltje of kinder bureautje meer aansluiten bij je interieur? Tafel-design.nl heeft een unieke collectie kindermeubelen voor deze kinderkamer of woonkamer. Dankzij onze design stoeltjes wordt een kamer opgefleurd door kleurrijke eyecatchers. Denk daarbij aan het Bronto kunststof stoeltje of de klassieke kinderstoel van Casala, de Casalino Jr. Of een prachtig kinder bureautje met bijpassend stoeltje van de Duitse fabrikant Sirch.

Design kindermeubelen

Accessoires in een kinderkamer zijn erg leuk maar geven al snel een rommelig gevoel, daarom heeft Tafel-design.nl gekozen voor een paar mooie blikvangers. Interessante objecten voor in kinderkamers die een rustiger gevoel uitstralen. Door de meubels in de juiste kleur te kiezen creëer je een spannend en opvallend effect in de kamer. Zorg bij het kiezen van de kleuren dat alles één geheel gaat vormen zodat de kinderkamer rust uitstraalt.

Als je dus op zoek bent naar originele kinder tafeltjes en stoeltjes, dan ben je bij Tafel-design.nl aan het goede adres.
Kortom, een leuke verzameling van kindermeubels is bij ons te vinden. 

 
85 gebruikers online
© Tafel-design.nl 2017
mkbOK keurmerk