Volg Tafel-design op Pinterest Volg Tafel-design op Twitter Volg Tafel-design op Facebook
Uitgebreid zoeken Tafel-design.nl: de webwinkel voor je design tafel en design stoelen. :: Mr. Grasshopper
 

Winkel adres:
Insulindestraat 112
3038 JC Rotterdam
tel. 010 7861609

Fabrikanten
Ahrend at home
Bedeaux
Hans Hansen
Humade
Kluskens
Ngispen

Overzicht alle fabrikanten

Informatie
Over ons
Reviews
Algemene Voorwaarden
Informatie bestelwijze
Verzenden en afleveren
Pers info
In de pers
Onderhouds info massief hout
Sitemap

Mr. Grasshopper

Mr. Grasshopper is een duurzame, zachte graspoef die kan overleven zonder water en zonder grasmaaier. De buitenkant is geheel gemaakt van kunstgras zonder giftige stoffen. De binnenkant is voor het overgrote deel van gerecycled materiaal gemaakt, namelijk hoogwaardig EPS. Een belangrijke eigenschap van dit materiaal is de enorme duurzaamheid. Proeven hebben aangetoond dat EPS geen water doorlaat en voor wat betreft druksterkte en warmtegeleidingcoŽfficiŽnt niet degenereert. EPS is ongevoelig voor vocht, is rot- en schimmelvrij en vormt geen voedingsbodem voor schimmels en bacteriŽn. Dit materiaal kan ook weer gerecycled worden, de graspoef is dus dubbel zo duurzaam!
 

Mr. Grasshopper

Het kunstgras van de Mr.Grasshopper is lood- en cadmiumvrij en dus gegarandeerd kind, dier- en milieuvriendelijk. Het kunstgras is getest op brandveiligheid en voldoet aan de hoogste norm van brandveiligheid. Verder is het lekker zacht, ideaal voor spelende kinderen en huisdieren. Als Mr.Grasshopper nat word, is hij ook snel weer droog. En zelfs als het per ongeluk wordt opgegeten is het volledig ongevaarlijk.

Mr.Grasshopper kan zowel binnen gebruikt worden als buiten. In de tuin kan hij het grasveldje zijn wat u nooit gehad heeft, en binnen de zal hij een echte eyecatcher worden in het interieur. Met zijn 2kg is hij makkelijk verplaatsbaar maar dankzij de hardhouten poten toch stabiel. Als je dus op zoek ben naar een echte eyecatcher in huis die ook nog eens lekker zit en er leuk uit ziet, dan is Mr.Grasshopper de juiste keus.

Bestel Mr. Grasshopper 

 
68 gebruikers online
© Tafel-design.nl 2017
mkbOK keurmerk