Volg Tafel-design op Pinterest Volg Tafel-design op Twitter Volg Tafel-design op Facebook
Uitgebreid zoeken Tafel-design.nl: de webwinkel voor je design tafel en design stoelen. :: Verzenden en afleveren
 

Winkel adres:
Insulindestraat 112
3038 JC Rotterdam
tel. 010 7861609

Fabrikanten
Ahrend at home
Bedeaux
Hans Hansen
Humade
Kluskens
Ngispen

Overzicht alle fabrikanten

Informatie
Over ons
Reviews
Algemene Voorwaarden
Informatie bestelwijze
Verzenden en afleveren
Pers info
In de pers
Onderhouds info massief hout
Sitemap

Verzenden en afleveren
Gratis verzenden*
Standaard pakketten worden per TNT Post (Basis) of GLS verstuurd.
TNT Post en GLS bieden de zending twee maal aan. TNT Post laat daarna een afhaalbericht achter waarmee u tot 3 weken lang de zending op het postkantoor kunt afhalen. GLS laat een afspraken kaartje achter om in overleg de zending alsnog af te leveren.
Het is mogelijk uit te breiden naar verzekerd versturen, deze kosten worden in rekening gebracht. Stuur in dat geval een extra mail naar info@tafel-design.nl.  
 
Bezorgen aan huis*
De tafels en banken die gemonteerd afgeleverd kunnen worden, worden per transporteur op een in overleg geplande datum afgeleverd. Bij afwezigheid wordt in overleg een nieuwe bezorg datum gepland. Deze extra transport kosten worden in rekening gebracht.

Tafels die op locatie gemonteerd moeten worden, worden in overleg afgeleverd door een erkende monteur. Belangrijk is wel dat het bestelde product binnen de afmeting valt van de entree doorgang en zijn doorgang kan voortzetten tot de betreffende ruimte. Transport is gebaseerd op aflevering op de begane grond.
 
Op de vrachtwagen is standaard één medewerker aanwezig. Extra hulp onzer- of uwerzijds proberen we vooraf te bespreken. Standaard worden de artikelen op locatie gemonteerd of geplaatst.

* Gratis aflevering geldt niet voor op de waddeneilanden en buiten Nederland.
Bij aflevering op de waddeneilanden of buiten Nederland zijn de verzendkosten op aanvraag. Stuur een mail naar info@tafel-design.nl voor de verzendkosten.

 
 
57 gebruikers online
© Tafel-design.nl 2017
mkbOK keurmerk